Coș 0
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 RON

Descoperă gustul terroirului cu noua colecție de vinuri Timbrus Terroir Wines

Descoperă gustul terroirului cu noua colecție de vinuri Timbrus Terroir Wines

Terroir... atât de mult într-un cuvânt!

 

Pământ fertil și generos, soare blând, ploi calde de vară... tradiții locale de cultivare a podgoriilor, inspirația vinificatorului – acestea sunt factorii ce definesc gustul terroirului în pahar.

Nu există două regiuni viticole identice: chiar și două podgorii învecinate pot avea propriul microclimat, expunerea, compoziția chimică a solurilor, factori care influențează gustul vinului.

Noua colecție de vinuri Timbrus Purcari Estate reflectă respectul pentru viță de vie și bogăția naturii a microzonei Purcari, aduce un omagiu tradițiilor locale de vinificație prin utilizarea tehnologiilor moderne.

Trei vinuri din seria Timbrus Terroir Wines - fiecare cu propriul caracter și proprietăți organoleptice, sunt unite printr-o singură idee - pentru a reflecta în gust și aroma locul de origine al vinului.

Carismatic irezistibil a Malbec 2017 cu prune uscate și condimente în aromă și prune coapte, fructe de pădure în gust; Syrah 2018 – „picant” cu note de piper negru și cireșe coapte și încântător Red Blend 2018 (Rara Neagra și Merlot) cu ierburi aromatice și note de ciocolată cu lapte.

Alege gustul Terroir!Discover the taste of terroir with a new collection of “Timbrus Terroir Wines”.

Alte articole
Istoria Asconi Winery
Asconi Winery este o afacere de familie, fondată în anul 1994, care are ca obiectiv producerea vinului de calitate înaltă. Având la bază tradițiile străvechi ale localnicilor, utilizăm tehnologii de u ...
2310
Excursie Chateau Vartely
”CHATEAU VARTELY” Rezervare: tel/fax (+373 022) 808705; Mob. (+373) 60137788, email: welcome@wine.md
2362
Complexul turistic Epoca de piatră al Vinăriei Brănești
Vinăria Brănești este amenajată într-o veche mină de calcar, galeriile căreia se întind pe o distanță de 70 de km și sunt dispuse pe o suprafață de 75 de ha. Întreaga arhitectură este construită la ad ...
6879
315