Coș 0
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 RON

Istoria companiei Vinum

Istoria companiei Vinum

Vinum este un brand tânăr cu rădăcini istorice seculare.
Suntem o companie de famila cu o tradiție vastă și îndelungată în producerea vinului. Istoria noastră a început cu mai bine de 2 secole în urmă, încă din îndepărtații ani 1806. Anume în perioda, cînd strămoșii noștri prin voința sorții s-au mutat din nord-estul Bulgariei în sudul Basarabiei. De atunci, deja nouă generații ai familiei noastre nu se despart de strugurele de poamă. Din tată în fiu noi  ne împărtășim cunoștințele și experiența bogată în cultivarea strugurilor și producerea vinului de calitate. Generația modernă a familiei noastre are peste 20 de ani de experiență în acest domeniu.

Vinurile noastre produse individual și sub strictă supraveghere la o mini vinărie in centrul Moldovei. Recoltarea manuală, precum și prelucrarea minimă a strugurilor ne permite să aducem și să păstrăm prospețimea, aroma și gustul lor, tuturor cunoscătorilor de vinuri de calitate.

Vinul nostru, după ce a absorbit ani de experiență în vinificația moldovenească combinate cu tehnologii moderne mondiale, reprezintă întruchiparea solurilor fertile, ale eforturilor noastre și sufletului nostru depus într-un singur păhar.

Noi producem trei seriile de vin:

- Seria Lalelele mele – este un vin elegant, cu arome strălucitoare şi proaspete. Vinurile din această serie vă vor face viaţa sărbătoare. Lalelele mele crează o stare de spirit pentru creativitate, inflamează pasiunea şi dăruiesc plăcere.

- Vinurile seriei Mr.Snob sunt vinuri rafinate cu un aspect strict. Vinurile oferă experienţe gustative profunde, trezesc amintiri calde şi aromate ce exprimă în ele tonalităţi de emoţii proaspete.

- Selecție Vladlen Uzhakov este o serie de vinuri de autor. Fiecare vin din această serie are propria personalitate, stil și caracterul său. Le creăm pentru a vă atingem cele mai fine note emoționale. Acesta este pasul nostru către Icon Wines.

Alte articole
Cele mai ciudate obiceiuri de pahar din lume
Indiferent de cate monumente istorice si opere de arta vei vedea intr-o tara, nu-i vei cunoaste cu adevarat pe localnici pana cand nu vei sta cu ei la un pahar de bautura. Dar, inainte de a ciocni, ar ...
1736
Vinul − băutură istorică.
Vinul – băutura naţională a moldovenilor. Odată cu formarea statului moldovenesc, importanţa vinului, a viticulturii continuă să rămînă prioritară ca şi în timpurile precreştine. Arta fabricării vinul ...
683
Istoria intreprinderii Land Of Basarabia
Întreprinderea vinicolă Ganea Vineyards a fost fondată în 1865 și a purtat denumirea August Bauer, numită după fondatorul său, care era din Germania. August și fiii săi s-au mutat în Basarabia și au i ...
1374
876