Coș 0
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 RON

Vinuri personalizate

Vinuri personalizate

Wine.MD iti ofera posiblitatea de a face un cadou cu eticheta personalizata. Poate fi o alegere pentru petreceri , nunti, cumatrii, parinti, iubiti, ocazii special sau zi de zi.

O sticla de vin / spumant poate fi transformat intr-o arta. Dar daca sarbatoritul o primeste personalizata cu o poza… Și cu un mesaj special… Cu siguranta cadoul va ramine in memoria sarbatoritului sau a sarbatoritei. Pentru aceasta este necesar cu minim 24 ore sa faci comanda prin telefon nr. +37360137788, la fel sa trimite-ti fotografia dorita sau mesajul cu textul droit, tematica personalizarii, iar noi la rindul nostrum vom coordona design-ul final cu dvs, dupa care pregatim sticla aleasa din timp de catre dvs. Pe web site gasiti o alegere mare de vin si spumant.

Alte articole
Eu deVIN sărbătoare Ziua Vinului 2020
Eu deVIN sărbătoare”: Este îndemnul celei de-a XIX-a ediție a Zilei Naționale a Vinului pentru ca fiecare dintre noi pentru a celebra patrimoniul vitivinicol al țării!
1582
Istoria vinăriei Leuntea Vin
Fabrica de vin “Leuntea-Vin” împreună cu localitatea Leuntea unde este situată, reprezintă o valoare istorică în regiunea de sud-est a Moldovei. Fiind una din cele mai vechi fabrici vinicole pe terito ...
1326
Legenda vitei de vie
Singura vita de vie tacea si tinea capul plecat spre pamant: „Mie nu mi-a dat Domnul nimic; nici trunchi, nici ramuri, nici flori, nici fructe frumoase! Dar asa cum sunt, eu vreau sa astept si sa nada ...
2711
544